Aktuálny deň praženia utorok 30.4. ( další deň praženia 7.5. utorok) Doprava zdarma cez Packetu od 45. Rozvoz TN a okolie pri objednávkach nad 30€.

Brazil Fazenda das Almas natural anaerobic a honey

Táto šarža, ktorú vyrobil Adriano Muniz a jeho synovia Thiago a Matheus vo Fazenda das Almas, prechádzala anaeróbnou fermentáciou cca. 69 hodín. Potom sa vyloží a podrobí sa veľmi pomalému procesu sušenia, čím sa zabezpečí celistvosť zŕn. Počas procesu sú všetky parametre, ako je teplota, prísne kontrolované pre optimálny výsledok. Káva sa zbiera s vysokým percentom zrelých čerešní, akceptuje minimálny počet zelených plodov (menej ako 5 %). Potom sa oddelia podľa hustoty v práčke, čím sa zabezpečí maximálna jednotnosť dávky. Po tomto procese bol výrobok umiestnený do riadne dezinfikovaných a hermeticky uzavretých boxov. Pomocou vzduchového uzáveru sa plyny vznikajúce pri fermentácii uvoľňujú bez rizika vstupu kyslíka, čím sa zabezpečuje anaeróbne prostredie.